Rykende fersk CD

Noen vil kanskje huske BITs forrige CD, ”We sing a song”. Responsen ga mersmak, og i disse dager er koret klar med sin andre CD-innspilling, en oppgave som barna har gått til med stor entusiasme.

- De synes det er kjempestas å få synge inn CD. Det har vært mye jobbing og øving, så noen blir litt lei innimellom, men de stiller opp. Og resultatet har blitt knallbra, mener korleder Tove.
- Det er en veldig variert plate, med alt fra gospel og pop til disko og rolige ballader. Det er 10 sanger, hvorav fem er nye. Resten er coverlåter, og noen er oversatt til norsk.
 Den nye CD-en har fått tittelen JOY PEACE LOVE.

Velkommen til BIT-butikken

Vi benytter PayPal som betalingsformidler. PAYPAL er verdens største og mest brukte ON-LINE betalingssystem til kortbetaling. 

betalmedvisaogmasterpåpaypal.jpg

Du kan handle trygt og sikkert hos oss. PayPal beskytter kredittkort-informasjonen din med bransje ledende sikkerhet og bedrageri forebyggende systemer.

Med PayPal kan du velge å betale for kjøp med: 

  • et kreditt- eller debetkort (en-gangs-betaling)
  • eller PayPal-konto (eksisterende Paypal-kunder)

Utgivelse desember 2013

BIT CD: Joy Piece Love (NY)

Det er en veldig variert plate, med alt fra gospel og pop til disko og rolige ballader. Det er 10 sanger, hvorav fem er nye. Resten er coverlåter, og noen er oversatt til norsk.Kun kroner 150,-
+ 35,- i frakt


Utgivelse mai 2010

BIT CD: We Sing A Song 

En cd med 10 sanger både på engelsk og norsk. Egneskrevede, oversatte og coverlåter får man på denne innspillingen. Barnemusikk som de voksne også kan like.Kun kroner 150,-
+ 35,- i frakt